Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven
Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden

Mechanisatie

Klembanken en lastechnieken
Visser Las/Snijtechniek heeft een divers assortiment klembanken in het programma, van standaard tot en met maatwerk. Daarbij kan het bedrijf putten uit een ruime ervaring en een totale beheersing van de toe te passen lastechnieken,  MIG/MAG-, puls-MIG, TIG- en plasma keyhole-lassen. Naast de klembanken, die Visser Las/Snijtechniek in haar standaard pakket heeft, kan de klant uit een uitgebreide range extra opties kiezen.

 

Laskolommen, draaitafels en rolstellingen
Naast de klembanken verkoopt Visser Las/Snijtechniek ook laskolommen, lasmanupalitoren en rolstellingen. Deze zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen naar gelang uw toepassing. Indien u wenst kunnen wij de klembanken voorzien van een Siemens PLC besturing.

 

Verregaande lasmechanisatie
Visser Las/Snijtechniek heeft  zoals vermeld diverse mechaniastie oplossingen zoals. Deze kunnen prima zelfstandig werken, het zou fantastischer zijn om deze aan elkaar te koppelen en te besturen vanuit één PLC besturingssysteem. Deze kunnen net als de klembanken worden aangestuurd met het unieke PLC touchscreensysteem van Siemens. Zo wordt door Visser Las/Snijtechniek een geheel geïntegreerd proces aangeboden. Met dit unieke concept binnen de lasmechanisatie is men al geruime tijd bezig, Visser Ls/Snijtechniek kan het inmiddels aanbieden.

 

Processen elektronisch sturen
Aan de zojuist genoemde lasmechanisatie zit een touchscreensysteem gekoppeld, waarin alle parameters en informatie worden opgeslagen. Dit unieke PLC touchscreensysteem van Siemens is uitermate geschikt om bestaande laskolommen en lasmechanisatie om te bouwen of te reviseren naar een moderne installatie. Hierdoor  blijft uw organisatie technisch voorop lopen op het gebied van lastechniek. Gekoppeld aan het gebruik van de nieuwe Miller AC/DC O.P. stroombron zorgen wij zo voor een hogere productiviteit in uw bedrijf. 

Wilt u meer informatie of bij ons de demo opstelling komen bekijken? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopmedewerkers en wij gaan kijken hoe we dit in uw bedrijf kunnen gaan toepassen.
 

Rollerbank  Siemens PLC besturing