Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden
Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven

Aluminium lasdraad

Zoekt u naar het juiste soort lasdraad, dan ontdekt u al snel dat de keus enorm breed is. Er zijn zeer veel verschillende soorten lasdraad leverbaar. Bij Visser Las/Snijtechniek is het meeste op voorraad, dus er vindt een snelle levering plaats. Zoekt u een speciaal soort aluminium lasdraad, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren onder meer MIG LASDRAAD CUAL8 0.80 MM. Dit massieve draad is ideaal voor het lassen van koper-aluminium legeringen. Er is een hoge weerstand tegen slijtage en corrosie. We leveren dit lasdraad per 15 kilo. U wilt vandaag nog aluminium lasdraad kopen? Bent u reeds bij ons geregistreerd dan kunt u gelijk uw bestelling doen. Is dat niet het geval dan kunt u zich nu registreren en dan verloopt het bestelproces verder vanzelf. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zijn er voor vakkundig advies.
 

Verschillende soorten lasdraad aluminium

U weet zeker dat u aluminium lasdraad nodig heeft. Nu is er echter ook nog verschil in de aluminium lasdraden. Deze verschillen hebben voornamelijk te maken met de legeringen die zijn toegevoegd. Een aantal aluminium lasdraden zijn gelegerd met magnesium. Het grote voordeel hiervan is dat het draad goed bestand is tegen corrosie. Er zijn ook lasdraden die met silicium gelegerd zijn. Hierdoor is dit soort draad zeer breed toepasbaar. U wilt advies over aluminium lasdraad kopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Hoogwaardig aluminium lasdraad kopen

Visser Las/Snijtechniek is al vele decennia specialist op het gebied van alles wat met lassen te maken heeft. De huidige eigenaar heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen. Daarnaast heeft de directeur een heel team van vakmensen naast zich staan. Er is dan ook veel expertise aanwezig. Heeft u vragen over lasdraad aluminium? Dan kunt u met een gerust hart vertrouwen op de kennis en ervaring van onze mensen.