Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden
Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines

Disclaimer

Door de pagina’s van deze site te bekijken gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Maak geen gebruik van onze pagina's als u niet akkoord gaat met de volgende voorwaarden.

De inhoud van de pagina's zijn © copyright Visser Las/Snijtechniek B.V. 2013. Alle rechten voorbehouden. Het reproduceren, doorgeven, distribueren of opslaan van een gedeelte of de gehele inhoud in welke vorm dan ook, is zonder schriftelijke toestemming van Visser Las/Snijtechniek B.V. niet toegestaan, behalve als het in overeenstemming is met de navolgende toestemming.

Visser Las/Snijtechniek B.V. geeft u toestemming om alleen voor eigen gebruik, delen van deze pagina's in uw PC op te slaan of uit te printen. Voor individuele documenten op onze site gelden eventuele aanvullende voorwaarden.

Hoewel er alle zorg aan is besteed om de nauwkeurigheid van de inhoud van deze site te verzekeren, kan Visser Las/Snijtechniek B.V. geen enkele garantie - expliciet noch impliciet - geven met betrekking tot de juistheid, betrouwbaarheid of inhoud van de pagina's. Eventueel genoemde prijzen zijn altijd excl. BTW, tenzij anders vermeld. Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden.

Visser Las/Snijtechniek B.V. behoudt zich het recht voor om op ieder willekeurig moment pagina's te veranderen of de toegang ertoe te verhinderen inclusief deze Algemene voorwaarden. Visser Las/Snijtechniek B.V. accepteert geen verantwoordelijkheid voor materiaal dat gemaakt is of gepubliceerd wordt door derden, waarmee deze site een link heeft.