Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden
Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven

Kemppi lasapparaat

Heeft u op uw bedrijf vaak te maken met laswerkzaamheden, dan is een lasapparaat Kemppi een aanschaf waar u echt iets aan heeft. Bij Visser Las/Snijtechniek kunt u kiezen uit MIG, MMA en en TIG. Twijfelt u welk Kemppi lasapparaat u wilt kopen? Op de website ziet u bij de specifieke modellen meer informatie. Ook mag u contact opnemen met een van onze medewerkers. Op onze site vindt u ook een contactformulier. Hierop kunt u een bericht vermelden en wij geven u dan zo snel mogelijk een deskundig antwoord of advies.
 

MIG lasapparaat Kemppi

We halen het MIG Kemppi lasapparaat even voor het voetlicht. Ook als u al weet dat u een MIG nodig heeft, is er nog een ruime keus. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de MinarcMig Evo 200. Een machine met een enorme lascapaciteit. Daarnaast is dit lasapparaat bijzonder compact en gemakkelijk te dragen. Koopt u dit lasapparaat van Kemppi dan mag u helemaal vertrouwen op perfecte lasresultaten. De precieze laskwaliteit en de boogontsteking zijn grote voordelen van deze machine. Kijk voor meer informatie of voor onze andere modellen op onze website. Van een Kemppi lasapparaat kopen krijgt u nooit spijt. Dit merk heeft zich door de jaren heen zeker bewezen. Een ijzersterk merk voor perfecte lasresultaten.
 

Betrouwbaar Kemppi lasapparaat kopen

Koopt u een Kemppi lasapparaat bij Visser Las/Snijtechniek dan mag u vertrouwen op een eerlijke garantieperiode. Veel bedrijven gingen u voor omdat ze goede ervaringen hebben met onze klantvriendelijkheid en uitmuntende service. Wilt u een lasapparaat kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welk type het moet worden? Dan adviseren wij u om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. We kunnen u dan de verschillende apparaten tonen en u vertellen over de specifieke kenmerken.