Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden
Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven
Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines

Lasapparaat verhuur

Naast het verkopen van lasapparatuur zijn wij ook uw ideale partner als het gaat om de verhuur van een lasapparaat. Zeker als u een bepaald apparaat maar voor een aantal keren nodig heeft is een lasapparaat huren prijstechnisch gezien een stuk voordeliger. Ook heeft u dan geen extra machine staan waar u ruimte voor vrij moet maken. Bij ons bent u als professionele lasser in een keer klaar. Op onze site kunt u een lijst downloaden waar u precies ziet welke lasapparaten wij in de verhuur hebben. De prijzen die daar vermeld staan gelden altijd voor een week.
 

Download regels voor verhuur lasapparaat

Uiteraard zijn er aan aantal voorwaarden verbonden aan een lasapparaat huren. Deze vindt u op onze website onder het kopje diensten. Als u dan kijkt bij verhuur dan ziet u precies hoe het een en ander werkt. Het is prettig als we van beide kanten weten waar we aan toe zijn. Heeft u nog vragen over de verhuur, dan is het ook altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Op onze site vindt u onder meer een contactformulier. Wij vernemen graag uw naam en om welk bedrijf het gaat. U kunt dan uw persoonlijke bericht of vraag vermelden. Wij nemen daarna snel contact met u op.
 

Speciale voorwaarden bij langere periode lasapparaat huren

Het kan handig en noodzakelijk zijn om voor een langere periode een lasapparaat te huren. Uiteindelijk is dit voor u misschien toch nog gunstiger dan kopen. Wij hebben dan speciale afspraken. Kijk op onze website of bel ons voor meer informatie. U kunt ons ook een e-mail sturen. Voor lasapparaat verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het liefst van te voren meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan ons korte bedrijfsfilmpje. Dit kost u slechts een paar minuten, maar u heeft meteen een goed beeld van onze visie en onze mogelijkheden.