Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines
Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden

Lastafel

Als u voor uw bedrijf of privé vaak moet lassen, is een lastafel erg handig. Ze zijn geschikt voor diverse soorten laswerkzaamheden. Bij een lastafel is het belangrijk dat deze heel stabiel is. Dit is zeker een aandachtspunt bij een lastafel kopen. Bestelt u er een bij Visser Las/Snijtechniek, dan mag u vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit. Veilig, schoon en efficiënt lassen vinden wij zeer belangrijk.
 

Diverse lastafels

Het soort Lastafel dat u nodig heeft is ook afhankelijk van de laswerkzaamheden die u uitvoert. Voor autogeen lassen is het belangrijk dat de lastafel aan de bovenkant voorzien is van vuurvaste stenen. Wilt u elektrisch lassen, dan heeft u behoefte aan metalen strippen. Is het ook regelmatig nodig om onder positie te lassen, dan heeft u een inspanklem nodig. Heeft u advies nodig over lastafel kopen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Visser Las/Snijtechniek. Wij hebben verstand van alles op het gebied van lassen. Jarenlange ervaring.
 

Breng bezoek voordat u lastafel gaat kopen

Twijfelt u nog over de lastafels en vraagt u zich af welke type het meest geschikt is voor u? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Ons bezoekadres bevindt zich in Woerden. Dagelijks zijn wij al vroeg geopend en u kunt ons tot aan het einde van de middag bezoeken. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Heeft u echter een spoedklus en is het beslist noodzakelijk om ons buiten de gebruikelijke openingstijden te bezoeken? Neem dan zeker even contact met ons op. U vindt onze contactgegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres, op de website. Indien nodig staan wij zelfs in het weekend voor u klaar. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.