Online uw reparatie doorgeven

Met de online service van Visser kunt u online uw reparatie doorgeven en wij halen deze kosteloos bij u op.

Reparatie doorgeven
Tijdelijk een huurmachine nodig?

Heeft u een project maar geen machine beschikbaar. Bekijk onze gunstige tarieven.

Verhuur mogelijkheden
Complete range van machines via onze webshop

Bekijk onze range van MMA, Tig, Mig en Plasma machines in onze webshop!

Bekijk de machines

Onze klanten

Elmar Metaalbewerking
De Elmar Groep te Montfoort produceert op aanvraag producten van klein tot groot. U moet hier denken aan o.a. hekwerken, container frames , bruggen, interieurs voor standbouw, RVS tanks en nog veel meer.. Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze maatwerk leveren inclusief montage en transport. Lees meer..

Goudriaan BV
Goudriaan BV is opgericht in 1969 en is inmiddels een begrip geworden in de staal branche.
Het bedrijf telt inmiddels ruim 30 medewerkers die werkzaam zijn in het ruime pand op het bedrijventerrein van Oudewater. Lees meer..

GPI Tanks & Process Solutions BV
GPI BV gevestigd te Lopik is opgericht door Dhr. Fons Geurts in 1994. Voor deze tijd was hij werkzaam bij Visser Las/Snijtechniek als vertegenwoordiger.
In die 20 jaar heeft hij het bedrijf zo weten uit te breiden dat hij inmiddels 6 panden heeft op het bedrijven terrein van Lopik, een vestiging in Groot Ammers heeft én in Polen een grote productie locatie heeft geopend. Inmiddels heeft GPI heeft c.a. 100 medewerkers in dienst.
 Lees meer..

Kiremko
Kiremko BV te Montfoort is een Nederlandse fabrikant van machines bestemd voor de aardappelverwerkende industrie. Kiremko ontwerpt, produceert en installeert zelf complete proceslijnen.
Het wereldwijde actieve netwerk van Kiremko bestaat uit de hoofdvestiging in Nederland en kantoren in Engeland, China, India, Rusland en Oekraïne. Lees meer..

Revicon
Revicon te Woerden is opgericht door Sjaak de Koning in 1987. Zijn bedrijf is hij begonnen vanuit de boerderij van zijn ouders. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 80 man personeel verspreid over 3 vestigingen in Woerden. Lees meer..